Future-proof workplace

Hoe zien medewerkers hun ideale werkplek voor zich?

Future-proof workplace

Een nieuwe generatie collega’s stelt hoge eisen aan hun werkplek. Aan het netwerk, de infrastructuur, en de mogelijkheden om buiten de deur te werken. Hoe speel je in op deze behoeftes en bied je flexibiliteit, terwijl je grip houdt op het netwerk?

Flexibiliteit in plaats en tijd groeit in het bedrijfsleven. Medewerkers zien hoe het bij anderen gaat, en organisaties omarmen de theorie dat deze vrijheid nodig is en dat de arbeidsmarkt erom vraagt. Waar men vroeger al blij was een computer te hebben bij een eerste baan, doet men het nu – even gechargeerd – niet voor minder dan minimaal een auto van de zaak, smartphone én laptop.

Bedrijven werken soms volledig draadloos, zonder vaste werkplekken. Dit levert een kostenbesparing op… mits je netwerk hierop ingericht is. Het leidt namelijk tot nogal wat complexiteit in het netwerkmanagement. Onder meer vanwege het toenemende aantal devices, de druk op het netwerk en de vraag naar bandbreedte.

Omdat we niet meer simpelweg op een rijtje in een kantoortuin zitten, of in een en dezelfde vergaderruimte werken, is er meer nodig om elkaar toch te kunnen blijven vinden. Wat eist de moderne medewerker anno 2020 en hoe kom je hieraan tegemoet?

Het is belangrijk om een toekomstbestendige werkplek te creëeren. Een plek die op technologisch gebied klaar is voor morgen, op basis van input van medewerkers. Start vandaag nog met jouw future-proof workplace.

Neem contact op