Vier thema's

Om regisseur van je netwerk te worden, of te blijven, zijn verschillende takes nodig om tot de juiste opname te komen. Ga in je stoel zitten, blader door ons kennisplatform en ga aan de slag: lights, camera, action!

Security

Hoe houd je als organisatie alles beheersbaar én veilig?

Het bewustzijn van veiligheidsrisico’s leeft onder IT-managers. Maar waar zit de crux van echt goede security? Hoe zorg je ervoor dat al je data, die overal staat, ook overal beheersbaar blijft?

Lees meer

Future-proof workplace

Hoe zien medewerkers hun ideale werkplek voor zich?

Een nieuwe generatie collega’s stelt hoge eisen aan hun werkplek. Aan het netwerk, de infrastructuur, en de mogelijkheden om buiten de deur te werken. Hoe speel je in op deze behoeftes en biedt je flexibiliteit, terwijl grip houd op je netwerk?

Lees meer

Hybride infrastructure

Hoe houd je, in een hybride wereld, de touwtjes in handen?

Hoe voorkom je dat binnen je organisatie allerlei verschillende tools en applicaties door elkaar heen worden gebruikt? Hoe kom je erachter welke devices er actief zijn op het netwerk en hoeveel resources ze gebruiken? En hoe bied je gebruikers de flexibiliteit die ze nodig hebben, zonder de grip op het netwerk te verliezen?

Lees meer

Zichtbaarheid

Hoe krijg je inzicht in hetgeen er op je netwerk gebeurt?

Een regisseur wil zicht houden op zijn acteurs, en de scripts, kostuums en decors waarin zij spelen. De metafoor met de IT-manager is snel gemaakt: hij wil weten wie zijn gebruikers zijn en welke applicaties, apparaten en netwerken zij gebruiken. Beiden vinden het belangrijk om de regie te houden. Maar hoe doe je dat?

Lees meer