Over ons

Dit kennisplatform is een samenwerking tussen Bechtle en Cisco

Resources

Your trusted IT partner in a hybrid world’, zo luidt het motto van Bechtle. Als een spin in het IT-web brengen wij voor elke uitdaging de juiste hard- en softwareoplossingen van de juiste partners samen. Door IT voor jouw organisatie te laten werken, blijf je zelf de regisseur van je netwerk.

Ons motto sluit naadloos aan bij de bedrijfscultuur van Bechtle en de samenwerking die wij met onze klanten nastreven: transparantie en écht advies op maat voor jouw organisatie. Wij zijn er niet op uit om jouw regierol over te nemen, maar willen jou juist helpen om je netwerk de baas te blijven.

Een van onze sleutelpartners die ons daarbij ondersteunen, is Cisco. Hun innovatieve technologieën maken datgene mogelijk, wat gisteren nog onmogelijk leek. Met dit kennisplatform slaan Bechtle en Cisco de handen ineen, om jou te helpen grip te houden op je netwerk.

Wil je direct in contact komen met onze experts? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Neem contact op